Miten Forge käyttää Pipedrivea auttaakseen opiskelijoita löytämään unelmiensa teknologia-alan harjoittelupaikkoja

Charlottesvillessa, Virginiassa toimiva Forge on koulutusalan kykykiihdyttämö, joka on sitoutunut auttamaan opiskelijoita eri puolilla Yhdysvaltoja löytämään työharjoittelupaikkoja teknologiayrityksissä, tarjoten edullista koulutusta, jota työntekijät tarvitsevat ennen harjoittelunsa aloittamista.

  • Toimiala: Koulutus / voittoa tavoittelematon yhdistys
  • Sijainti: Charlottesville, VA
  • Keskeinen ominaisuus: Sähköposti-integraatio

Työharjoitteluidensa jälkeen opiskelijat saavat usein työpaikkoja suurimmissa teknologiayrityksissä, kuten Applella, Amazonilla ja Microsoftilla. Forge käyttää myös tuottojaan ilmaisten teknologiatyöpajojen ja Impact-ohjelmansa rahoittamiseen, joka tarjoaa voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöille ilmaisia teknologiatyökaluja ja harjoittelijoita.

63%

Otettuaan Pipedriven käyttöön vuosittainen harjoittelijoiden määrä on kasvanut kahdella kolmanneksella

5

Forgen tiimin jäsenet käyttävät Pipedrivea

Miten Forge sai alkunsa

Forge sai alkunsa kuusi vuotta sitten opiskelijoiden organisoimana projektina, jolloin sen kurssit ja koulutus olivat opiskelijoiden vetämiä ja opiskelijoille tarkoitettuja.

Forge työllistää nykyään kokopäiväisesti viisi henkilöä ja on laajentanut toimintaansa Virginiasta koko Yhdysvaltoihin, opettaen ja kouluttaen opiskelijoita verkossa. Tällä hetkellä teknologiayrityksissä paikan saaneiden harjoittelijoiden määrä kasvaa vuosittain.

Lyhyesti sanottuna yhdistämme opiskelijoita teknologia-alan työharjoitteluihin, antaen opiskelijoille palkallista käytännön kokemusta valitsemallaan alalla. Lukuvuoden aikana opiskelijat voivat opettaa ja osallistua ajantasaisille teknologiakursseille, joista teemme mahdollisimman helposti saatavilla olevia.
Kurssimme ovat erittäin edullisia ja tarjoamme taloudellista apua ilman kysymyksiä. Opiskelijat voivat osallistua työharjoitteluihimme pienillä alkukustannuksilla. Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat suorittavat kolmen viikon intensiivisen bootcamp-koulutuksen, ja tarjoamme heille taatun palkallisen työharjoittelun yhdeksän viikon ajaksi. Opiskelijat pääsevät sisään valitsemaansa alaan (tietojenkäsittelytiede, käyttökokemus, digitaalinen markkinointi tai ohjelmistosuunnittelu) saamansa koulutuksen avulla.
AK

Angela KoukoulasForgen kumppanuusjohtaja

Pipedrive auttaa minua myynnin ihmisten välisessä osassa. Voin tarkastella yrityksen aikaisempaa viestintää kanssamme, myös silloin, kun työntekijä, jonka kanssa he puhuivat aikaisemmin, ei enää työskentele Forgella. Tämän ansiosta voin kävellä tapaamiseen yrityskumppanin kanssa, jota en ole tavannut aikaisemmin, ja olla silti samalla sivulla.
AK

Angela KoukoulasForgen kumppanuusjohtaja

Forgen kohtaamat haasteet

Aloittaessaan opiskelijavetoisena yrityksenä Forge tarvitsi tavan pitää myyntitietokantansa keskitettynä. Koska opiskelijat valmistuvat jossain vaiheessa ja Forge saattaisi siirtää fokustaan alueilta, joihin he keskittyivät varhaisissa vaiheissa, riskinä oli tietojen menettäminen tai ettei niitä voisi käyttää.

Opiskelijoiden vaihtuvuus tarkoitti, että viestintä harjoittelijoista kiinnostuneiden yritysten kanssa saattaa päätyä sellaisten henkilöiden postilaatikkoihin, jotka eivät enää työskentele yrityksessä, jättäen heidät pimentoon.

Toinen tiimin kohtaama ongelma oli manuaalisen työn määrä, joka täytyi tehdä yritysten edetessä myyntiputkessa. Sähköpostien ja lomakkeiden kirjoittamisesta kullekin kumppanuudelle tietokannan päivittämiseen, tämä oli aikaavievää työtä ihmisille, joilla ei ollut paljoa aikaa.

Miten Pipedrive säästää Forgen aikaa, jotta se voi keskittyä harjoittelijoiden kouluttamiseen

Minulle se on käytettävin ja organisoiduin tietokanta, joka meillä on yrityskumppaneitamme varten. Kaikki on keskitetty ja näkyvillä Pipedrivessa.
Meillä on muutama integraatio, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ja säästävät aikaani. Integroimalla Zapierin ja Pipedriven voin luoda kumppanuussopimuksen ja lähettää sen yrityskumppanille Pipedriven käyttöliittymässä sen sijaan, että menisin PandaDociin ja kirjoittaisin kaiken manuaalisesti – minun tarvitsee vain napsauttaa ja vetää myyntiputkissa, joten tämä on erittäin hyödyllistä.
AK

Angela KoukoulasForgen kumppanuusjohtaja

Forge alkoi käyttää Pipedrivea CRM-järjestelmänään vuonna 2017, ja sen edut ovat olleet valtavia.

Tarjoamalla keskitetyn tietokannan Forgen ei tarvitse enää huolehtia asiakkaiden tietojen ja viestinnän menettämisestä, sillä kaikki sen tiedot ovat nyt kaikkien niiden saatavilla, jotka tarvitsevat niitä.

Jos Forgella on ollut aikaisempia keskusteluita yritysten kanssa, he voivat nähdä välittömästi mitä on sanottu ja missä asemassa yritys on.

Koska käytettävissä on lukuisia hyödyllisiä integraatioita, Pipedrive säästää Forgelta huomattavan määrän aikaa yhdistämällä sovelluksia, kuten PandaDoc, ja automatisoimalla hallinnollisia tehtäviä, jotka täytyy tavallisesti tehdä manuaalisesti.

Forge käyttää myös tuottojaan tarjotakseen ilmaisia työpajoja sekä työkaluja ja harjoittelijoita hyväntekeväisyysjärjestöille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Mahdollisuus tehdä tarkkoja ennusteita Pipedriven myyntiputkinäkymän kautta tarkoittaa, että he tietävät kuinka monta projektia he voivat ottaa tehtäväkseen.

Kumppanuusjohtaja Angela Koukoulas liittyi Forgen tiimiin neljä kuukautta sitten vastaamaan myynnistä. Hän sanoi että hänen oma perehtymisensä oli helppoa verrattuna joihinkin muihin hänen aikaisemmin käyttämiinsä CRM-järjestelmiin, joiden ymmärtämiseen tarvittiin koulutusta.

Hän on löytänyt tapoja luoda potentiaalisille kumppaneille lähetettävien sähköpostien sarjoja integroimalla Gmailin myyntiputken vaiheisiin, mikä säästää vieläkin enemmän aikaa.

Otettuaan Pipedriven käyttöön Forgen vuosittainen onnistuneiden harjoittelijoiden määrä on noussut 63 % vuosien 2017 ja 2021 välillä. Pipedriven auttaessa heidän tiimiään pitämään tiedot järjestyksessä ja säästämään aikaa he toivovat, että nämä luvut jatkavat kasvuaan ja opiskelijat saavat harjoittelupaikkoja unelmiensa alalla.

Pipedrive on ratkaisu muutoin keskittämättömään myyntitietokantaan.
Pipedrivessa on erittäin helppoa merkitä henkilökuntaa ja opiskelijoita tarvitessamme kiireisinä aikoina. Se tarjoaa kaikki tiedot, joita tarvitsemme aiemmista ja potentiaalisista kumppaneista. Käytämme Launchista saamiamme tuottoja rahoittaaksemme muita projekteja, kuten ilmaisia teknologiatyöpajoja ja Impact-ohjelmamme, joka tarjoaa voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöille ilmaisia teknologiatyökaluja ja harjoittelijoita. Analysoimalla Pipedriven sarakkeita voimme tehdä parempia arvioita ja saada varhaista tietoa siitä, kuinka moneen Impact-ohjelmaan voimme sitoutua.
AK

Angela KoukoulasForgen kumppanuusjohtaja

Liity yli 100 000 yrityksen joukkoon